miercuri, 6 martie 2013

pareri de primavara

doar fiindca e primavara, inceputul ei, femeile incep sa-si descopere(dezveleasca) particele din corp. Unele particele sunt delicat dezvelite si ma refer la gat, gingas alintat de suvite castanii. Au disparut shalurile caro sub care pielea a albit spre straveziu. Ce bine!

Priveam deunazi la ceea ce priveau doi barbati cu balele pana la pantofi: o duduie pocnind in niste colanti si incinsa cu un pulover trei marimi mai mic, balansa posteriorul precum o rata... ma rog, un punct de vedere al admiratiei lor.

Imediat langa ea, apare, nu stiu cum, o alta duduie, o doamna as zice, dupa care toti barbatii intorceau capul, nu numai cei doi. Ei bine, precum o caprioara, trupul zvelt clinchetuia o fusta clos precum un clopotel . Un mers elastic , binedipus, isi armoniza ritmul cu o bratara mica la o mana si o poseta simpatica pe bratul celalalt. Parca lumea i se oprea in cale si atunci, incercarea de a-i ocoli ii dadea un aer strengaresc, facand fustita sa joace hazliu pe linia genunchilor, putin deasupra unor cizmulite de piele intoarsa la culoarea piciorului. O priveliste frumoasa, armonioasa, daruita de silueta unei fuste cu jacheta . Atat de simplu, atat de femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu